Ons Assortiment

Stijlen en kleuren; kies jouw opdruk

Welkom bij onze ‘Opdruk’ pagina!

Hier bij Petrel hebben we een uitgebreid scala aan bedrukkingsopties die zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar subtiele eenvoud of wilt uitpakken met levendige kleuren en luxe metallic afwerkingen, je vindt hier alles om jouw stickers uniek te maken.

Duik in onze opties en ontdek hoe elke keuze jouw project kan transformeren.

Opdruk

Enkele kleur

Deze optie is ideaal voor een strakke en eenvoudige uitstraling. Perfect voor wanneer je een krachtige boodschap wilt overbrengen zonder afleiding. Ideaal voor logistieke labels, eenvoudige bedrijfslogo’s of instructiestickers.

Opdruk

Twee kleuren

Hiermee kun je iets meer creativiteit in je design brengen door een extra kleur toe te voegen. Deze optie wordt vaak gebruikt voor het benadrukken van specifieke informatie of om een visueel aantrekkelijker etiket te creëren.

Opdruk

Metallic

Metallic bedrukkingen bieden een premium uitstraling. Ze zijn perfect voor hoogwaardige productlabels, luxe branding of speciale gelegenheden. De metallic finish geeft een glanzend en opvallend effect dat de aandacht trekt.

Opdruk

Full Colour

Deze optie is de beste keuze als je levendige, kleurrijke ontwerpen wilt met weinig beperkingen. Full colour drukwerk is ideaal voor het weergeven van afbeeldingen of complexe logo’s die meerdere kleuren vereisen om hun boodschap effectief over te brengen.

Opdruk

Barcode

Barcodebedrukking is essentieel voor productidentificatie en voorraadbeheer. Deze functionele bedrukking helpt bij het efficiënt beheren van producten binnen verschillende systemen en zorgt voor eenvoudig scannen en tracking.