Ons Assortiment

Vierkante Stickers

Bent u op zoek naar ronde stickers met logo voor uw bedrijf, evenement, of persoonlijke projecten? Bij Petrel bieden wij een uitgebreide selectie aan vierkante stickers die perfect zijn voor promotionele acties, decoraties, en veel meer. Of u nu kleine of grote ronde stickers nodig heeft, onze producten voldoen aan alle eisen en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Op maat gemaakte vierkante stickers

Wij bieden volledig aanpasbare opties, zodat u precies kunt krijgen wat u nodig heeft. Of u nu een logo, specifieke tekst, of een uniek ontwerp op uw stickers wilt, wij zorgen ervoor dat uw visie realiteit wordt.

 

Vierkante stickers bedrukken

Onze ronde stickers zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van de compacte ø 95 mm tot de grotere ø 210 mm. Elke sticker wordt gedrukt op hoogwaardig vinyl, dat garant staat voor een lange levensduur en uitstekende kleurvastheid, zelfs bij buitengebruik. Onze hoogwaardige, glanzende luxe etiketten worden vervaardigd met de foliedruk techniek. Hoewel zilveren en gouden etiketten het populairst zijn, is het mogelijk om elke gewenste kleur te gebruiken.

 

Vierkante Stickers op rol

Voor grotere bestellingen en zakelijke behoeften leveren we vierkante stickers ook op rol. Deze optie vermindert de kosten aanzienlijk en maakt de stickers handig voor snelle distributie en gebruik in diverse settings, zoals retail of bij grootschalige evenementen.

 

Vierkante Stickers op vel

Kleine formaten worden veelal op vellen geleverd, waardoor ze eenvoudig te verwijderen en te plakken zijn. Ideaal voor winkeldisplays of het labelen van producten. Voor grotere stickers bieden we de optie om deze los uit te stansen, voorzien van een breekslit om het gebruiksgemak te verhogen.

 

Vraag offerte aan

Bij Petrel denken wij graag mee met de klant. Vraag daarom gratis een offerte aan met een voorbeeld. Wij zullen samen met jou gratis het design optimalizeren en realizeren. 

Maximale bestandsgrootte: 256 MB

Contact

Vul vrijblijvend het formulier in. Wil je toch eerst bellen of een mailtje sturen? Kijk hieronder voor al onze gegevens

Contact:

Tijden:

Maandag – Vrijdag
09:00 – 17:00

Adres:

Storkstraat 3
3833 LB Leusden